5150 32 12 Nož za pršut

5150 32 12 Nož za pršut

27,45  (bez PDV-a)
34,31  (s PDV-om)

Cijene navedene na našim web stranicama su informativne i preporučene.

Pro-Dynamic

 

Friedr. DICK GmbH

Opis

KVALITETA PO NIŽOJ CIJENI
Sada je rad u kuhinji još zabavniji! Možete birati između širokog raspona različitih oblika noževa koji odgovaraju vašim zadacima rezanja. Većina tipova iz serije ProDynamic dostupna je s različitim bojama ručki i osigurava sukladnost s HACCP smjernicama.

KVALITETA ČELIKA
Čelik X50CrMoV15 srce je serije. Laserski ispitana rezna oštrica jamči oštar rub i time dosljedno dobru izvedbu rezanja. To znači da režete čisto i ne drobite hranu. Time se čuvaju vrijedni sastojci i okusi vaše hrane.

ERGONOMSKA RUČKA
Puna plastična ručka optimalno je prilagođena vašoj ruci. Mekša plastična ručka daje vam ugodan osjećaj pri rezanju, a ručka je lagana i sigurna u ruci. Oslonac za palac optimizira prianjanje prilikom posezanja za vaganje i sjeckanje. Vaš nož udobno leži u vašoj ruci tako da možete raditi učinkovito i precizno.

KVALITETA
Svaki se nož na kraju proizvodnog procesa provjerava prema visokim standardima kvalitete F. DICK-a. Hrbat oštrice je zaobljen, sprječavajući posjekotine kada trebate posegnuti. Nož pada iz leđnog položaja i time povećava sigurnost rada u skladu sa standardima udruge osiguranja od odgovornosti poslodavaca.

RUKOVANJE VAŠIM NOŽEVIMA
Svi F. DICK noževi zaslužuju posebnu brigu i pažnju kada je u pitanju održavanje. Nikada nemojte prati svoj nož u perilici posuđa. Idealno bi bilo da nož očistite čistom vodom odmah nakon upotrebe, a zatim ga osušite mekom krpom. Više informacija i korisnih savjeta o održavanju, čuvanju i oštrenju noža možete pronaći ovdje.

Dodali ste proizvod za upit::