1905 KOŽNA ROLA TORBA 5 KOM CRNA

1905 KOŽNA ROLA TORBA 5 KOM CRNA

398,11  (bez PDV-a)
497,64  (s PDV-om)

Cijene navedene na našim web stranicama su informativne i preporučene.

1905 KOŽNA ROLA TORBA 5 KOM CRNA

  • 8 1947-09
  • 8 1925-18
  • 8 1942-18K
  • 8 1922-22
  • 9 0156-25

Friedr. DICK GmbH

SKU: D81968000-01 Kategorije: , , ,

Opis

TRADICIJA I KVALITETA SUSRET DIZAJNA
Godina 1905. bila je godina radikalnih promjena i tehničkog napretka. Upravo u tim uzbudljivim vremenima švapski proizvođač noževa Friedr. Dick je pomno proučavao dizajn noževa koji je do tog vremena bio uobičajen. Drške noža uvijek su bile pričvršćene na kovanu oštricu s 3 zakovice. To je značilo da su noževi mnogih proizvođača noževa bili identični do posljednjeg detalja. Friedr. Dick je razvio jedinstvenu seriju noževa koja se jasno izdvajala od svih prethodnih dizajna.

INOVATIVAN DIZAJN
Friedr. Dick je već imao oko za prekrasan dizajn 1905. kada je razvio seriju noževa s čvrstim ogrlicama. One su zamijenile do tada poznate iu uporabi okrugle zakovice. Nažalost, ovaj dizajn s početka 20. stoljeća pao je u zaborav, no ponovno je doživio 2010. Svi noževi iz serije 1905 imaju prepoznatljivu dršku. Čelični prstenovi izmjenjuju se s visokokvalitetnom i otpornom plastikom bez razmaka, čineći ručku opipljivim, ali i vizualnim iskustvom. Reljef F. DICK na oštrici noža dovršava klasično moderan dizajn serije.

OŠTRI NOŽ
Ipak, noževi iz serije 1905 mogu učiniti više od samog lijepog izgleda. Također imaju značajke vrlo oštre kvalitete: vrhunski kromirani čelik X50CrMoV15 održava vašu oštricu oštrom dugo vremena. Ovo zadržavanje rubova podržava vas u svakodnevnoj upotrebi. Oštrica je dvaput brušena i stoga je posebno oštra.

SIGURNOST
Vodi se računa i o sigurnosti. Polu ojačani štitnik za prste štiti vaše prste, ali također možete jednostavno potpuno naoštriti oštricu. U seriji 1905 dostupni su mnogi klasični, ali i posebni oblici noževa, tako da nema želje.

RUKOVANJE VAŠIM NOŽEVIMA
Svi F. DICK noževi zaslužuju posebnu brigu i pažnju kada je u pitanju održavanje. Nikada nemojte prati svoj nož u perilici posuđa. Idealno bi bilo da nož očistite čistom vodom odmah nakon upotrebe, a zatim ga osušite mekom krpom. Više informacija i korisnih savjeta o održavanju, čuvanju i oštrenju noža možete pronaći ovdje.

Visokokvalitetna kožna rol torba, 100% bivolja koža, prirodno štavljena, ima 5 džepova koji su opremljeni sljedećim noževima i alatima: nož za guljenje, mesarski nož, Santoku sa Kullenschliffom, kuharski nož “”AJAX”” i buffet hvataljke. Ručna izrada u Njemačkoj. Podatna i vrlo izdržljiva prava Nappa koža impresionira aplikacijama logotipa bez teških metala u izgledu starinske kože. Kožne rol torbe predstavljene su u novom modernom izgledu. Praktično pričvršćivanje znači da se noževi i alati svih veličina i duljina mogu sigurno transportirati i pohraniti. Torba se može fleksibilno i sigurno zatvoriti čičak kopčom.

Dodali ste proizvod za upit::