1068 Kožna roll-torbica Crna

1068 Kožna roll-torbica Crna

104,62  (bez PDV-a)
130,78  (s PDV-om)

Cijene navedene na našim web stranicama su informativne i preporučene.

 

 

Friedr. DICK GmbH

SKU: D810680101 Kategorije: ,

Opis

CRNO JE PREKRASNO – NADOGRADNJA KOŽNE PREGAČE I KOŽNE TORBE
Dva moderna kožna proizvoda su redizajnirana! Funkcionalnost, kvaliteta MADE IN GERMANY i elegantan stil vješto spajaju ova dva dodatka. Kožna pregača i odgovarajuća kožna rol torba savršeno nadopunjuju naš visokokvalitetni asortiman alata za roštilj i mogu ih stilski i sigurno koristiti svi ljubitelji roštilja. Naši kožni proizvodi nisu namijenjeni samo za korištenje uz roštilj, već su sada osnovni dodaci za sve sladokusce i ljubitelje F. DICK noževa.

Dva su proizvoda izrađena od 100% prave Nappa kože iz Europe. Mekana i podatna koža sada je još izdržljivija i stilski je poboljšana aplikacijama s logotipom u kontrastu boja u kvaliteti starinske kože. Pričvršćivači za aplikaciju su naravno bez olova i nikla. Oba proizvoda su ručno izrađena u Njemačkoj.

Kožna rol torba savršeno je usklađena s kožnom pregačom. Ima 5 džepova koji se mogu zasebno opremiti. Ovdje također, podatna i vrlo izdržljiva prava Nappa koža impresionira logotipom bez teških metala u izgledu starinske kože. Oba kožna proizvoda predstavljena su u novom modernom izgledu. Praktično pričvršćivanje znači da se noževi i alati svih veličina i duljina mogu sigurno transportirati i pohraniti. Torba se može fleksibilno i sigurno zatvoriti čičak kopčom. Dimenzije otvorene rolne torbe su
47 x 45 cm.

Dodali ste proizvod za upit::