1150 Nož 32 cm za pršut flexibilni s utorima

1150 Nož 32 cm za pršut flexibilni s utorima

45,71  (bez PDV-a)
57,14  (s PDV-om)

Cijene navedene na našim web stranicama su informativne i preporučene.

Superior

Čelik: X55CrMo14    očvrsnut na 56º HRC

Ručka: POM

Friedr. DICK GmbH

Opis

Superior  –  tradicionalna serija

VAŠ POUZDANI POMAGAČ
Serija Superior dizajnirana je za profesionalnu i kućnu upotrebu. Klasičan dizajn sa zakovicama na ručki i lagani dizajn čine nož koji je siguran za korištenje. S Superior serijom noževa, Friedr. Dick je uspio savršeno spojiti moderan nož oblika i funkcionalnosti s tradicionalnim dizajnom drške s tri zakovice. Rezultat je savršeno oblikovan klasik iznimne kvalitete.

ČVRSTI ČELIK
Kontinuirani čelik od oštrice do drške osigurava visok stupanj stabilnosti. Čelik se sastoji od visokokvalitetne legure X50CrMoV15. Ove komponente osiguravaju trajno zadržavanje rubova i dug životni vijek uz odgovarajuću žilavost i visoku otpornost na koroziju. Polirano brušenje rubova noževa s glatkom oštricom čini ih još oštrijima, još bržima, još boljima. Namirnice koje se režu točno su prerezane, a ne “piljene” ili čak zgnječene; to znači da vrijedne arome ostaju u izrezanoj hrani.

ERGONOMSKA I HIGIJENSKA RUČKA
Ručka – usavršena u volumenu i obliku svojim ergonomskim oblikom – poboljšava seriju. Nož savršeno leži u vašoj ruci, glatko i precizno rezanje postaje stvarnost, a vi se možete koncentrirati na ono što je važno: vaše posuđe. Higijena noža je od posebne važnosti u profesionalnoj kuhinji. Poseban proces proizvodnje osigurava da su oštrica i drška čvrsto spojene bez ikakvih zazora, što nož čini savršeno higijenskim.

RUKOVANJE VAŠIM NOŽEVIMA
Svi F. DICK noževi zaslužuju posebnu brigu i pažnju kada je u pitanju održavanje. Nikada nemojte prati svoj nož u perilici posuđa. Idealno bi bilo da nož očistite čistom vodom odmah nakon upotrebe, a zatim ga osušite mekom krpom. Više informacija i korisnih savjeta o održavanju, čuvanju i oštrenju noža možete pronaći ovdje.

Dodali ste proizvod za upit::