1797 PINK SPIRIT SET NOŽEVA 2 KOMADA

1797 PINK SPIRIT SET NOŽEVA 2 KOMADA

91,87  (bez PDV-a)
114,84  (s PDV-om)

Cijene navedene na našim web stranicama su informativne i preporučene.

Pink Spirit – Kovani nož

SKU: D8179700079 Kategorije: ,

Opis

INSPIRACIJE ŠIROM SVIJETA
Unesite boju u svoju kuhinju! Ružičasta verzija popularne serije Spirit unijet će boju i optimizam u vašu svakodnevicu. Jasan, ali upečatljiv dizajn učinit će vaše noževe Pink Spirit pravim privlačnim za oko. Gledamo svijet otvorenih očiju i uvijek smo inspirirani svježim dojmovima i spoznajama za stvaranje novih ideja. “Pink Spirit” kombinira uobičajene značajke kvalitete s posebno skladno oblikovanom ručkom u briljantnoj ružičastoj boji – boji koja vas jednostavno dovodi u dobro raspoloženje i čak ima pozitivne asocijacije na Feng Shui učenja.

Lansiranje serije Pink Spirit podudara se s inicijativom koja je vrlo posebna za Friedr. Dick. Ovogodišnjom prodajom ovih noževa tvrtka podupire organizaciju za borbu protiv raka dojke “Pink Ribbon Deutschland”. Organizaciji će ići dva eura sa svakim prodanim nožem, četiri eura sa svakim kompletom i čak deset eura sa svakim sastavljenim blokom noževa. Više informacija o Pink Ribbon Deutschland i njihovoj kampanji podizanja svijesti o raku dojke: www.pinkribbon-deutschland.de

IZVANREDAN OSJEĆAJ U ROZA
Okrugla, tipično azijsko inspirirana ručka ima neobičan osjećaj. Savršeno leži u ruci i ispunjava sve ergonomske zahtjeve profesionalnih kuhara i ambicioznih kuhara amatera. Neklizajuća ručka izrađena od visokokvalitetne plastike omogućuje vam skladno i udobno vođenje noža – posebna prednost tijekom intenzivne uporabe.

NAPRAVLJENO U NJEMAČKOJ
Dobar nož zahtijeva mnogo radnih koraka. Naši noževi Red Spirit prolaze kroz brojne proizvodne korake u našem pogonu Deizisau prije nego što budu gotovi. Počevši od strojne obrade čelika pa sve do završne obrade oštrice, sve je proizvedeno u Njemačkoj – za ljubav prema kvaliteti.

BEZKOMPROMISNA OŠTRINA
Oštrice su dizajnirane s beskompromisnim pogledom na oštrinu, zbog čega su posebno tanko brušene. Kao i svi naši noževi, serija Pink Spirit izrađena je od visokolegiranog nehrđajućeg čelika, tako da možete uživati u zadržavanju oštrice svojih noževa godinama koje dolaze.

 

Dodali ste proizvod za upit::