1768 Set 5 dijelni u kožnoj roll-torbici

1768 Set 5 dijelni u kožnoj roll-torbici

376,45  (bez PDV-a)
470,56  (s PDV-om)

Cijene navedene na našim web stranicama su informativne i preporučene.

Red Spirit – Kovani nož

  • 8 1745-15
  • 8 1753-21
  • 8 1725-26K
  • 8 1722-20
  • 9 0156-25

Friedr. DICK GmbH

Opis

INSPIRACIJE ŠIROM SVIJETA
Dopustite da vas inspirira naša strast prema noževima. Serija Red Spirit kombinira azijsko umijeće s vrlinama njemačke kvalitete izrade. Jasan, ali upečatljiv dizajn učinit će vaše noževe Red Spirit pravim privlačnim za oko u vašoj kuhinji. Gledamo svijet otvorenih očiju i uvijek smo inspirirani svježim dojmovima i spoznajama za stvaranje novih ideja.

Ideje koje se pretaču u razvoj novih proizvoda apsolutno vrhunske kvalitete i iznimne vizualne privlačnosti. Naša serija noževa Red Spirit impresivan je dokaz za to. Inspirirala nas je Azija i poigrali smo se crvenom bojom kao simbolom azijske božice sunca. U azijskim zemljama kao što su Mongolija, Kina i Južna Koreja, crvena boja predstavlja napredak, sreću, prosperitet i toplinu. Za nas crvena boja također simbolizira pojmove kao što su pikantnost, vatra, vrućina, senzualnost, ljubav i strast. Točno pravi sastojci koji omogućuju vrhunsko kuhanje.

RUČKA U AZIJSKOM STILU
Okrugla, tipično azijsko inspirirana ručka ima neobičan osjećaj. Savršeno leži u ruci i ispunjava sve ergonomske zahtjeve profesionalnih kuhara i ambicioznih kuhara amatera. Neklizajuća ručka izrađena od visokokvalitetne plastike omogućuje vam skladno i udobno vođenje noža – posebna prednost tijekom intenzivne uporabe.

NAPRAVLJENO U NJEMAČKOJ
Dobar nož zahtijeva mnogo radnih koraka. Naši noževi Red Spirit prolaze kroz brojne proizvodne korake u našem pogonu Deizisau prije nego što budu gotovi. Počevši od strojne obrade čelika pa sve do završne obrade oštrice, sve je proizvedeno u Njemačkoj – iz ljubavi prema kvaliteti.

BEZKOMPROMISNA OŠTRINA
Oštrice su dizajnirane s beskompromisnim pogledom na oštrinu, zbog čega su posebno tanko brušene. Kao i svi naši noževi, serija Red Spirit izrađena je od visokolegiranog nehrđajućeg čelika, tako da možete uživati u zadržavanju oštrice svojih noževa godinama koje dolaze.

Dodali ste proizvod za upit::