1400 Nož 12 cm nazubljeni za steak

1400 Nož 12 cm nazubljeni za steak

31,65  (bez PDV-a)
39,56  (s PDV-om)

Cijene navedene na našim web stranicama su informativne i preporučene.

Premier Plus  –  Kovani nož

Čelik: X50CrMoV15    očvrsnut na 56º HRC

Ručka: POM

Friedr. DICK GmbH

SKU: D8140012 Kategorije: , ,

Opis

PROFESIONALCI NAM VERUJU – ZA CIJELI ŽIVOT
Nož je produžetak ruke kuhara. Uz seriju Premier Plus, vaš nož radi praktički sam. To vam daje vremena ne samo da se koncentrirate na svoj zanat, već i da svojoj kreativnosti date slobodu za stvaranje uzbudljivih jela. Upravo je to ono što školovani profesionalni kuhari i naši vrhunski kuhari cijene kod marke F. DICK – kvalitetu koja će vas pratiti cijeli život.

KOVANA RAVNOTEŽA
Svi Premier Plus noževi su kovani i savršeno izbalansirani. Već tijekom razvoja noževa poseban naglasak stavili smo na optimizaciju raspodjele težine između oštrice i drške kako bi nož bio lagan i udoban u ruci. Zamislite da vam je ručka preteška ili da je vaša oštrica preteška. Vaš bi nož uvijek težio prema težoj strani i morali biste se boriti protiv težine prilikom rezanja. To se sigurno neće dogoditi s noževima Premier Plus.

OŠTAR
Oštrica je izrađena od visokokvalitetne legure čelika X50CrMoV15. Svaka komponenta ovog čelika ima svoje impresivne karakteristike. Zahvaljujući visokom udjelu ugljika, oštrica zadržava svoju oštrinu posebno dugo, sadržaj kroma smanjuje trošenje, a molibden čini vaš nož posebno otpornim na koroziju. Također smo odlučili polirati oštricu kako bismo noževima dali posebnu oštrinu. Premier Plus noževi beskompromisni su u svom dizajnu kada je riječ o oštrini. Hrana je točno izrezana i nije slomljena ili zgnječena. Na taj način radite s preciznim, čistim rezovima, dopuštajući da raznolikost okusa u jelu dođe do izražaja.

ERGONOMSKA RUČKA
Premier Plus noževi podržavaju vas u vašim kuhinjskim avanturama. Naš poseban koncept ručke također govori sam za sebe: ručka i oštrica spojeni su bez zazora, što ih čini posebno higijenskim i lakim za održavanje. Ručka je udobna i prilagođava se vašoj ruci zahvaljujući svom ergonomskom dizajnu. Ovo je važno kako se vaša ruka ne bi brzo umorila kada dugo koristite nož.

RUKOVANJE VAŠIM NOŽEVIMA
Svi F. DICK noževi zaslužuju posebnu brigu i pažnju kada je u pitanju održavanje. Nikada nemojte prati svoj nož u perilici posuđa. Idealno bi bilo da nož očistite čistom vodom odmah nakon upotrebe, a zatim ga osušite mekom krpom. Više informacija i korisnih savjeta o održavanju, čuvanju i oštrenju noža možete pronaći ovdje.

Dodali ste proizvod za upit::